Is de A67 afgesloten?

Is de A67 afgesloten?

A67 Files, flitsers en wegwerkzaamheden Er zijn op dit moment geen files op de A67.

Wat is er aan de hand op de A67?

Op de A67 is maandagmiddag brand uitgebroken in de cabine van een vrachtwagen die witte konijntjes vervoerde. Eén rijstrook richting de Belgische grens tussen knooppunt De Hogt en Hapert was dicht, wat voor de nodige vertraging zorgde.

Waarom A67 afgesloten?

We verbeteren de veiligheid en doorstroming tussen Leenderheide en Zaarderheiken. Zo ontstaan minder files en sluipverkeer. We werken aan de weg in Noord-Brabant en Limburg, zodat de snelwegen van goede kwaliteit blijven.

Welke wegen zijn er afgesloten?

De A9 Alkmaar richting Diemen is het hele weekend dicht tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. De N44 is in beide richtingen afgesloten tussen Den Haag en Wassenaar. Daardoor is er vertraging op de N206 door Leiden. De A50 Eindhoven richting Arnhem is dicht tussen Oss-Oost en knooppunt Bankhoef.

Is de A73 nog afgesloten?

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73. Hierdoor is de A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (8) Venray-Noord afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 16 juli 21.00 uur tot maandag 19 juli 05.00 uur. Deze werkzaamheden zijn uitgesteld naar 23 – 26 juli 2021.

Is de A2 afgesloten?

Verkeer Nederland A2 Ongeluk op de #A2 Eindhoven richting Maastricht, tussen Wessem en Echt 5 km, +34 min., één rijstrook is dicht. De #A2 Maastricht > Eindhoven is nu weer vrij bij Born.. Batadorp de linkerrijstrook dicht: 4 km stilstaand verkeer.

Is Eindhoven bereikbaar?

Onze stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voetgangers en fietsers krijgen ruim baan. Kom je met de auto? Deze is in de binnenstad ‘te gast’ en parkeer je – betaald – in parkeergarages en terreinen om en in het centrum.

Welke wegen afgesloten Limburg?

De A79 is in de richting van Maastricht tussen Heerlen en Hulsberg afgesloten. Tot aan Voerendaal komt het door wateroverlast, vanaf Voerendaal waren er geplande werkzaamheden. De andere kant op is de weg dicht tussen Hulsberg en Heerlen. Op de A2 is de afrit Meerssen in de richting van Maastricht afgesloten.

Is de A28 afgesloten?

Verkeer Nederland A28 De #A28 van Groningen naar Zwolle bij de afrit Ommen is weer helemaal vrij. Op de #A28 Utrecht richting Amersfoort, tussen afrit Den Dolder en afrit Maarn 5 km, + 20 min. door een ongeluk, twee rijstroken zijn dicht.

Is de Roertunnel open?

De Roertunnel is bijna nooit helemaal dicht. Tijdens werkzaamheden of incidenten kan het voorkomen dat we een tunnelbuis moet afsluiten. Af en toe en in uitzonderlijke gevallen komt het voor dat dat beide buizen dicht moeten. Het verkeer wordt dan omgeleid.

Is de A2 richting Maastricht open?

Verkeer Nederland A2 De rechterrijstrook is dicht en dat zorgt voor 3 kilometer file met een half uur oponthoud. Op de #A2 Eindhoven richting Maastricht, tussen Born en knp. Kerensheide 4 km. Er staat een kapotte vrachtauto, de rechterrijstrook is dicht.

Is A2 sneeuwvrij?

De langste files in Brabant stonden op de A59 en de A2. Rijkswaterstaat was sinds maandagavond met man en macht in touw om de wegen begaanbaar te houden door te strooien en met schuivers de wegen sneeuwvrij te maken. Ook de weggebruikers van de snelwegen A16, A17, A27 en A58 kregen lange files voor de kiezen.


Previous post How do I write my phone number with country code in Indonesia?
Next post Wat hou je over van vrije dagen uitbetalen?