Wat is een Humax 5200C?

Met de Humax iHDR-5200C digitale decoder haal je haarscherpe HD-beelden in huis. Ook is deze decoder geschikt voor interactieve tv, echter moet je dan wel op je thuisnetwerk zijn aangesloten. Met de iHDR-5200C kijk je ook films en series die als Xvid, MPEG 2 TS en MPEG4 TS zijn opgeslagen.

Welke Humax ontvanger beschikt standaard al over een ingebouwde harde schijf waamee je programma’s op kunt nemen?

De HUMAX IRHD-5300C is uitermate geschikt voor iedereen die wil genieten van HDTV maar geen behoefte heeft aan een ontvanger met ingebouwde harde schijf. De IRHD-5300C biedt u echter wel de mogelijkheid om programma’s op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen. Dit kan met behulp van een externe harde schijf.

Wat is een dongel van Ziggo?

Met de Humax wifi-dongle sluit je je digitale ontvanger aan op het draadloze internet. Zo maak je in een paar stappen van je digitale ontvanger een interactieve ontvanger. De Humax wifi-dongle is geschikt voor de digitale ontvanger Humax IRHD-5100C, IHDR-5200C, Humax IRHD-5300C en Humax IHDR-5400C.

Wat kost een Humax kastje bij Ziggo?

restwaarde van de apparatuur….Kosten bij niet terugsturen van gehuurde apparatuur.

Soort apparaat Kosten
Mediabox Next € 71,30
Mediabox XL € 185,54
Standaard Mediabox € 59,95
CI+ Module € 19,00

Wat doet een Humax?

De Humax IRHD 5300c is een standaardmediabox van Ziggo. Met deze mediabox kijk je HD-televisie, bestel je On Demand films en series en kijk je programma’s terug met TV Gemist.

Hoe smartcard in Humax?

1. Open het klepje op het voorpaneel voor toegang tot de kaartsleuf. 2. Houd de smartcard horizontaal, met de elektronische chip naar beneden.

Kun je met Humax opnemen?

Met de Humax 5300c zelf kun je niet opnemen, omdat hij geen interne harde schijf heeft. Sluit je een externe harde schijf aan op de Humax 5300c, dan kun je wel programma’s opnemen.

Welke digitale ontvanger krijg je bij Ziggo?

Om van analoge tv over te stappen naar digitale tv biedt Ziggo een eenvoudige digitale tv-ontvanger aan als oplossing: de Humax iRHD-5500c. Deze tv-ontvanger is makkelijk in een paar stappen aan te sluiten. De meegeleverde installatiehandleiding helpt je daarbij prima.

Waar dient een dongel voor?

Een dongel voor internet is een accessoire dat je aansluit op een apparaat dat je wilt verbinden met mobiel internet, zoals je laptop. In de dongel plaats je een simkaart die verbinding maakt met het mobiele netwerk van je provider. Daarna zorgt de dongel ervoor dat je met het aangesloten apparaat kunt internetten.

Wat doet een Humax kastje?

DLNA functie voor HUMAX IHDR-5200C/IHDR-5400C Hiermee kunt u video’s, foto’s en muziekbestanden die zijn opgenomen op de harde schijf van ontvanger, via het thuisnetwerk op een DLNA-gecertificeerde PC afspelen. Ook kunt u deze bestanden via bijv. een andere HUMAX ontvanger met DLNA-functionaliteit, op een TV afspelen.

Wat kost de Mediabox van Ziggo?

U ontvangt de mediabox gratis bij uw Ziggo abonnement. De mediabox los kopen is niet mogelijk. Wilt u graag weten welke functies de box nog meer kent? U kunt alle content op 4K kwaliteit bekijken en tot 400 uur TV opnemen.

Wat kost een Humax kastje?

Op dit moment zijn de Humax iHDR-5200C en iHDR-5400C te vinden in winkels, met prijzen tussen ongeveer €250 en €350.


https://www.youtube.com/watch?v=fl-fKZNiAgc

Previous post What is the strongest type of cement?
Next post What are the strategies for writing?