Wat is er opgehaald met Serious Request?

De actie Serious Request: The Lifeline van NPO 3FM heeft dit jaar ruim 1,6 miljoen opgeleverd voor het Rode Kruis. Dat is iets meer dan vorig jaar, toen ruim 1,4 miljoen euro werd ingezameld. Het geld wordt dit jaar gebruikt voor het verlichten van de druk op zorgpersoneel in binnen- en buitenland.

Waar Serious Request?

Editie in december: Help de helpers In december 2020 vond Serious Request plaats vanuit een loods op Twente Airport waar dj’s een week lang in worden opgesloten.

Wat is het doel van Serious Request?

Al sinds 2004 komen NPO 3FM en het Rode Kruis jaarlijks samen met heel Nederland in actie voor mensen die dit het hardste nodig hebben. Tijdens 3FM Serious Request gingen we de strijd aan tegen onder andere malaria, babysterfte en vervuild drinkwater.

Hoe lang duurt glazen huis?

In Leiden is rond 21.00 uur de deur van het Glazen Huis op slot gegaan voor de actie Serious Request. Zes dagen lang zitten drie dj’s van 3FM zonder eten opgesloten. Ze zamelen geld in voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Hoeveel geld heeft Serious Request opgehaald 2020?

De teller staat op dit moment op €316.982-, ! Dit geld is opgehaald dankzij toffe acties, sponsorlopers donaties en natuurlijk: plaataanvragers! Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Wat betekent 3FM?

De naam werd kortweg “3FM” met een nieuw logo in blauwe graffiti-style op een rode achtergrond en bijbehorende kreet Serious Radio. Het vernieuwde imago was meer gericht op muziek, blijkend uit het motto “Als je van muziek houdt, dan luister je naar 3FM”.

Waar zit 3FM?

Welke frequenties hebben radio 1, radio 2 & 3FM in mijn regio?

Regio Frequentie
Gelderland 96.2 MHz en 96.5 MHz
Flevoland 88.8 MHz en 96.8 MHz
Utrecht 96.8 MHz
Noord-Holland 96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz

Welke dj Serious Request?

3FM-dj’s Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020.

Waarom is het glazen huis gestopt?

Glazen Huis Op het hoogtepunt van de actie werd er ruim 12 miljoen euro opgehaald voor het Rode Kruis. De laatste jaren liep de opbrengst terug. In 2018 gooide de zender het roer om: de dj’s bleven niet meer op één locatie, maar liepen vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar de eindbestemming.

Waar komt het Glazen Huis dit jaar?

Het glazen huis staat dit jaar in Apeldoorn.

Waar staat 3FM bekend om?

NPO 3FM is een nationale radiozender van de Nederlandse Publieke Omroep, die zich richt op de doelgroep 15 tot en met 35 jaar. Het station zendt nieuwe muziek uit. Dit kan commerciële rock- en popmuziek zijn, met aanvullend alternatieve, elektronische, house- en dancemuziek.

Wat voor zender is 3FM?

Welke frequenties hebben radio 1, radio 2 & 3FM in mijn regio?

Regio Frequentie
Utrecht 96.8 MHz
Noord-Holland 96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zuid-Holland 96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zeeland 99.8 MHz


Previous post Can you get a negative pregnancy test 15 DPO?
Next post How do I put my Fitbit in pairing mode?